لیست کارگاههایی که همزمان با کنفرانس برگزار میشوند به شرح زیر هستند.
- برای ثبت نام در کارگاهها و دریافت گواهینامه شرکت در کارگاه، در وبگاه انجمن کامپیوتر ایران ثبت نام کرده و پرداخت مربوط به کارگاه انتخابی را انجام دهید. برای این منظور کافی است به csi.org.ir/fa/payment مراجعه فرمایید.
- همه کارگاهها نیمروزه (حداکثر ۴ ساعت) بوده و هزینه آنها ۲۰۰ هزار تومان است.
- مهلت ثبت نام تا ۱۶ اسفند ماه است.
- حد نصاب برگزاری کارگاهها ۱۰ نفر است. در صورتی که یک کارگاه به حد نصاب نرسد، کارگاه کنسل شده و مبلغ واریز شده عودت داده میشود.
نام کارگاه: برنامه نویسی پردازندههای گرافیکی با کودا GPU Programming with CUDA زمان برگزاری: پنجشنبه ۲۳ اسفند – ساعت ۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ برگزارکنندگان:
چکیده: در سالهای اخیر، با افزایش حجم دادهها و نیاز به پردازش سریعتر دادهها، برنامهنویسی موازی بیش از پیش رونق گرفته است. کاربردهای متنوعی وجود دارند که استفاده از پردازش موازی در آنها میتواند باعث بهبود سرعت عملکرد برنامهها شود؛ از جمله محاسبات علمی، نجوم، پردازش دادههای حجیم، شبیهسازی و کاربردهای پزشکی و نظامی. یکی از روشهای موازیسازی کاربردها، استفاده از پردازنده گرافیکی است. پردازندههای گرافیکی برای موازیسازی کاربردهایی که اصطلاحاً داده-موازی هستند (مانند عملیات ماتریسی) بسیار مناسباند. شرکت انویدیا در سال 2006 برای برنامهنویسی پردازندههای گرافیکی خود مدل برنامهنویسی کودا را ارائه کرد که امروزه بسیار پرکاربرد است. در این کارگاه معماری پردازندههای گرافیکی شرکت انویدیا به اختصار شرح داده شده و مدل برنامهنویسی کودا معرفی میشود. سپس نحوه نصب، راهاندازی و استفاده از ابزارهای مورد نیاز برای برنامهنویسی کودا به صورت تئوری و عملی شرح داده خواهد شد. |
نام کارگاه: مروری بر مفاهیم و معماری زنجیرهبلوکی و بررسی دو پلتفرم مطرح Ethereum و Hyperledger Fabric An overview on blockchain's architecture and platforms (Ethereum and Hyperledger Fabric) زمان برگزاری: پنجشنبه ۲۳ اسفند – ساعت ۸:۰۰ الی ۱۲:۰۰ برگزارکنندگان:
چکیده: زنجیرههای بلوکی، دفاتر کل دیجیتالی هستند که بهصورت توزیعشده و بدون وجود مرجعیت مرکزی، پیادهسازی شدهاند. در ابتداییترین سطح، آنها جامعه کاربران را قادر میسازند تا به ثبت تراکنشها در یک دفترکل که در همان جامعه به اشتراک گذاشته شده است، بپردازند. در چنین شبکهای هیچ تراکنشی نمیتواند پس از انتشار، تغییر کند. در اکوسیستم زنجیرهبلوکی، پلتفرم زنجیرهبلوکی بستر و پایهای است که از قابلیتها و کاربردهای مورد انتظار از زنجیرهبلوکی پشتیبانی میکند و گسترش کاربردها و تنوع آنها سبب معرفی پلتفرمهای مختلف برای این فناوری گردید. در این کارگاه مروری پایه ای بر مفاهیم و معماری زنجیرهبلوکی ارائه خواهد شد و دو پلتفرم منتخب مطرح زنجیرهبلوکی (اتریوم و هایپرلجر فبریک) مورد بررسی و مقایسه قرار خواهند گرفت. |
نام کارگاه: تولید اپلیکیشنهای اندروید بدون کدنویسی (با بهرهمندی از مزایای رویکرد مهندسی نرمافزار مدلرانده) Android Applications Generation without Programming (Using the benefits of Model-Driven Software Engineering) زمان برگزاری: پنجشنبه ۲۳ اسفند – ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ برگزارکنندگان:
چکیده: مهندسی مدلرانده، رویکردی جدید برای توسعه نرمافزار است که سعی دارد سیستمهای نرمافزاری را بهطور خودکار از مدلها تولید نماید. مدل نمایشی انتزاعی از دانش و فعالیتهای موجود در یک دامنه کاربردی خاص است که مسئله و سیستم مورد انتظار را از جنبههای خاصی توصیف مینماید. هدف رویکرد مهندسی مدلرانده افزایش بهرهوری با ایجاد حداکثر سازگاری بین سیستمها (از طریق استفاده مجدد از مدلهای استاندارد شده)، سادهسازی روند طراحی (از طریق استفاده از مدلهای الگوهای طراحی) و ارتقاء ارتباط میان افراد و تیمهای درگیر در توسعه یک سیستم نرمافزاری (از طریق استانداردسازی اصطلاحات و استفاده از مفاهیم کاربردی خاص دامنه سیستم) میباشد. در این کارگاه قصد داریم با مفاهیم اصلی رویکرد مهندسی مدلرانده آشنا شده و بهعنوان نمونهای از مسائل قابل حل با این رویکرد، اقدام به تولید خودکار اپلیکیشنهای اندروید نمایید. در همین راستا، با توجه به فراگیری اپلیکیشنهای مکانمحور مانند، نتبرگ، اسنپفود، دانرو، ریحون و امثال آن، در این کارگاه، بهطور نمونه، حوزه مربوط به تولید اپلیکیشنهای مکانمحور در نظر گرفته میشود و از صفر تا صد عملیاتی که بایستی انجام شود تا بستر لازم برای تولید خودکار اپلیکیشنهای اندروید مکانمحور فراهم گردد، ارائه خواهد شد. همچنین در ادامهکار، با استفاده از بستر تولید شده، مثالی از اپلیکیشنهای مکانمحور بهعنوان نمونه تولید میگردد. |
نام کارگاه: شبکههای تخاصمی مولد Generative Adversarial Networks زمان برگزاری: پنجشنبه ۲۳ اسفند – ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ برگزارکنندگان:
چکیده: این ارائه که به درک دقیق شبکههای تخاصمی مولد (GAN) اختصاص خواهد داشت. به منظور بیان پیشنیازهای ارائه، مفاهیم یادگیری بانظارت و بدون نظارت نیز مرور خواهد شد. تمرکز اصلی ارائه روی زیربخشهای درک چارچوب یادگیری adversarial یا تخاصمی خواهد بود. ارائه نکاتی در خصوص یادگیری پایدار در این ساختارهای یادگیری از نکات دیگری است که بیان خواهد شد در پایان بخش اول روی کدنویسی در سطح ساده نیز تمرکز خواهد شد تا مفاهیم تئوری به صورت عملی پوشش داده شود. در بخش دوم ارائه، به مرور برخی از پژوهشهای اخیر این حوزه پرداخته و مباحث درک شده در بخش قبل را با دید کاربردی مرور خواهیم کرد. در انتها نیز ایده مقاومسازی شبکهها و همچنین برخی از ساختارهای حمله به شبکههای عصبی بیان خواهد شد. |