مشاهده مشخصات مقاله
طبقهبندی ساختاری پروتئینها با استفاده از خصوصیات ساختار دوم پیشبینیشده و کاهشیافته
نویسنده (ها) |
|
مربوط به کنفرانس |
بیستمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران |
چکیده |
طبقهبندی ساختاری پروتئینها یک منبع ارزشمند برای فهمیدن الگوهای تاشو، طبیعت و عملکرد آنها است. با توجه به افزایش تعداد پروتئینهای شناختهشده و هزینهی بالای تعیین سطح سه بعدی برای هر کدام از آنها، طراحی یک طبقهبند خودکار و کارا با دقت بالا برای شناسایی کلاس ساختاری پروتئینها بسیار حائز اهمیت میباشد. در این مقاله، یک مجموعه ویژگی جدید برای طبقهبندی ساختاری پروتئینها در 4 دسته all-α، all-β، α+β و α/β معرفی و پیادهسازی گردیده است. در روش پیشنهادی از خصوصیات دنباله ساختار دوم پروتئین به عنوان مجموعه ویژگی و از SVM به عنوان طبقهبند استفادهشده و دقت روش پیشنهادی با موفقترین روشهای مرز دانش مقایسه شده است. برای مجموعه داده استاندارد 25PDB روش پیشنهادی دقت بالای 89.33 درصد را برای 29 ویژگی نشان داده است و این در حالی است که روشهای قدیمیتر با 2510 ویژگی دقت 87.80 درصد را داشتهاند. این بدان معنی است که روش پیشنهادی در این مقاله با کاهش ویژگی از 2510 به 29، علاوه بر کاهش پیچیدگی مسئله، دقت را نیز افزایش داده است. نتایج آزمایشها نشاندهنده برتری روش پیشنهادی نسبت به سایر روشهای مطرح، از لحاظ دقت و پیچیدگی در این زمینه است. |
قیمت |
-
برای اعضای سایت : ۱٠٠,٠٠٠ ریال
-
برای دانشجویان عضو انجمن : ۲٠,٠٠٠ ریال
-
برای اعضای عادی انجمن : ۴٠,٠٠٠ ریال
|
خرید مقاله
|
|